etz257 Napisano Kwiecień 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 6, 2006 www.nask.pl Powodzenia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaLeC Napisano Kwiecień 7, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2006 a z czym mam ugryść ten adres, bo tego nie rozumiem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
etz257 Napisano Kwiecień 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 7, 2006 a z czym mam ugryść ten adres, bo tego nie rozumiem Jeżeli się dobrze zorientowałem to żeby postawic serwer i był on publiczny tzn jeżeli chodzi o stronę www to trzeba sie zarejestrować i wnosić opłaty ale jęzeli sie mylę to niech mnie ktoś poprawi. A NASK jest instytucją która dba żeby adresy się nie powtarzały - tak mi sie wdaje. Podrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WaLeC Napisano Kwiecień 9, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Kwiecień 9, 2006 zapewne koledze wyżej chodziło o to, że musi być wykupiona domena czyli nazwa pod którą będzie widziana nasza strona... np jeżeli ktoś chce aby była dostępna strona jakas.pl rejestruje ja w jakiej kolwiek firmie która oferuje takie usługi, płacąc jakiś roczny abonament i tam jest np przekierowanie na okreslone ip, pod którym to stawiasz właśnie serwer www Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi