lysyr Napisano Październik 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2005 ktos moze wie czemu nie dziala strona www.mplayerhq.hu?? proboje juz od 2 dni sie tam dostac i d*pa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fatal@Error Napisano Październik 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2005 Ja tez nie moge, a co chciałeś ? moze ja mam :> pzodro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gwiazdor_online Napisano Październik 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2005 Też to zauważyłem. Tyle, że od dłuższego czasu, gdy wchodziło się na stronę MPlayera, najpierw był komunikat, że projekt może w niedługim czasie przestać istnieć i... chyba się stało Pozdrawiam! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Październik 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2005 Tyle, że od dłuższego czasu, gdy wchodziło się na stronę MPlayera, najpierw był komunikat, że projekt może w niedługim czasie przestać istnieć i... chyba się stało Miejmy nadzieje że nie. Nigdzie o tym jeszcze nikt nie napisał więc bądźmy dobrej myśli Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Październik 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2005 Tu jest działajaca strona http://www4.mplayerhq.hu/homepage/design7/news.html tylko polska wersja nie dzaiała Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi