asdfrewq Napisano Październik 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2005 Witam! Otóż mam na jednym dysku FC4 a na drugim Xpeka. No i jak odłączam dysk z linuxem to nie uruchamia mi dalej kompa bo cos z GRUBEM... Wiec zakładam ze mam(nie pamietam teraz ) GRUBA na dysku z Win XP. No i jak pozbyc sie w miare łatwym sposobem tego GRUBA zeby mi normalnie działał komp tylko z dyskiem win xp. Tego dysku z FC4 ma nie być. Prosze o pomoc help Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Październik 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2005 musisz włożyć płytke z xp i uruchomić tryb ratunkowy czy jakoś tak a potem wgrać bootloader windy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
asdfrewq Napisano Październik 15, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2005 Dziekóweczka...Jak cos to napisze tutaj jeszcze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion83 Napisano Październik 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 15, 2005 Lub odpalić dyskietkę startową Windows i po załadowaniu wklepać: fdisk /mbr i powinno zadziałać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milosz1987 Napisano Październik 16, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 16, 2005 w winxp są to polecenia FIXMBR oraz FIXBOOT Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi