bartek Napisano Czerwiec 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2004 Problem jest krótki. Na dysku mam dwie partycje (na jednej mam windowsa, a na drugiej (_linuxa_ → Linuksa) ORT). Na mdk 9.2 w katalogu mnt miałem katalog windows, dzięki czemu mogłem łatwo przenosić pliki z windowsa na (_linuxa_ → Linuksa) ORT. Na FC2 w mnt nie mam tego katalogu, co mi znacznie utrudnia zycie. W czym problem?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookash_x Napisano Czerwiec 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2004 Problem jest krótki. Na dysku mam dwie partycje (na jednej mam windowsa, a na drugiej (_linuxa_ → Linuksa) ORT). Na mdk 9.2 w katalogu mnt miałem katalog windows, dzięki czemu mogłem łatwo przenosić pliki z windowsa na (_linuxa_ → Linuksa) ORT. Na FC2 w mnt nie mam tego katalogu, co mi znacznie utrudnia zycie. W czym problem?? polecam lekture tej stronki na pewno pomoże: http://www.m4r1u5z.jawnet.pl/articles.php?lng=pl&pg=55 pozdro: wookash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Czerwiec 13, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 13, 2004 Problem jest krótki. Na dysku mam dwie partycje (na jednej mam windowsa, a na drugiej (_linuxa_ → Linuksa) ORT). Na mdk 9.2 w katalogu mnt miałem katalog windows, dzięki czemu mogłem łatwo przenosić pliki z windowsa na (_linuxa_ → Linuksa) ORT. Na FC2 w mnt nie mam tego katalogu, co mi znacznie utrudnia zycie. W czym problem?? zasaj sobie rpm pasującego do Twojego jajka z tej stronicy ----> NTFS RPMs utwórz katalog np # mkdir /mnt/winda i ... zresztą poszukaj na forum, jest tu o montowaniu partycji windowsa bardzo dużo postów ,,, (będzie szybciej... niż bym miał to wszystko teraz przepisywać... ewentualnie jakbyś czegoś nie zrozumiał to pytaj ... powodzonka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi