zachariasz Napisano Październik 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2005 W jaki sposób mogę sprawdzać którzy użytkownicy są aktualnie zalogowani do systemu i jakie pliki mają otwarte. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
night Napisano Październik 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2005 Jako root : w Chyba o to Ci chodzilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zachariasz Napisano Październik 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2005 Tego nie jestem pewien jestem jeszcze lamerem w (_linuxie_ → Linuksie) ORT możesz jakoś więcej napisać co zrobić ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milosz1987 Napisano Październik 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2005 uruchamiasz konsole wpisujesz su - następnie podajesz hasło administratora i wydajesz polecenie w Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Październik 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2005 ciekawym programikiem jest rowniez whowatch, mozesz go zainstalowac za pomoca yuma, jezeli jeszcze nie potrafisz uzywac yuma to radze zapoznac sie z FAQ: http://faq.fedora.pl Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zachariasz Napisano Październik 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Październik 17, 2005 Wielkie dzięki działa doskonale Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi