W8_4_me Napisano Październik 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2005 Witam na samym początku musze powiedzieć ze jestem opczątkujący (a nawet bardzo) jeśli chodzi o przygode z Linuxem.... Dlatego chciałbym sie zapytać gdzie i co mam wpisać aby działał mi internet. Mam takie coś: Od TP dostałem publiczny IP ***.***.***.*** oraz 2 adresy DNS'ów moze mi ktos powiedzieć gdzie i co mam wpisać Dodam ze mam DSL'a 512 i fedore 4 Narazie chce uruchomić neta na pierwszym komuterku, ale pozniej jak już to zrobie to bede chciał zrobić z niego gateway'a i rozdzielić łącze na 2 komuterki...... Czy ktoś mógłby mi pomóc( jakimis linkami) albo podopwiedziami... Bardzo dziekuje za pomoc.... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Październik 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2005 Napisz łaskawie jakie masz łącze. Neo? A i sprawdź czy system wykrywa Ci urządzenie sieciowe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion83 Napisano Październik 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2005 Jeśli masz Neo to masz też jakiś modem i pod kątem tego modemu szukaj opisu na forum, google, linux.pl itd. Mnogo takich opisów w sieci. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andriusza1 Napisano Październik 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Październik 24, 2005 Panowie przeciez napisal wam ze ma DSL'a. Utworz nowe polaczenie sieciowe, tam masz dsl wpisz to ip, dnsy zrób zapisz o powinienes miec Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi