dg2001 Napisano Czerwiec 14, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 14, 2004 Witam Czy jest dostępny polski manual do Fedory 2? Szukam już od paru dni dobrej dystrybucji (_linuxa_ → Linuksa) ORT, i usłyszałem o Fedorze, ale że jako zaczynam dopiero swoją prace z Linuxem, poszukuje jak na razie polskiej instrukcji do instalik, no szczytem by był pełen manual do Fedory po polsku... Jak coś bedziecie wiedzieć dajcie znać Aha, sorry jak już ktoś zaczoł taki temat, lecz przejrzenia tych zasobów [potrwa mi troche Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanek Napisano Czerwiec 15, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 15, 2004 Z tego co wiem raczej nie ma polskiego manuala dla fedory. Polski instalator ma chyba tylko Aurox. W anglojęzycznym fedory nie ma nic trudnego. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dg2001 Napisano Czerwiec 15, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 15, 2004 Jeszcze Debian ma polską instalke, sprawdzałem, kożystałem i mi sie nie podoba , no ale cóż coś za coś, dlatego zainteresowałem sie fedorą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi