beatl68 Napisano Listopad 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2005 Witam! Jak można, bezpośrednio, przesyłać pliki w Fedorze 3? W kadu niestety nie wychodzi. Może inny program. Jeżeli gdzieś jest opis tego problemu to proszę o linka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Listopad 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2005 W kadu muisz wlaczyc DCC (czy jakos tak)... A poza tym gdzie to chcesz wysylac?? W sieci, przez internet??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beatl68 Napisano Listopad 1, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2005 To już zrobiłem, włączyłem w kadu przesył plików bezpośredni. A chodzi mi o przesyłanie w internecie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Listopad 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2005 No to wlasnie w tego typu komunikatorach. Mozesz rowniez wysylac na jakis serwer jesli masz jakis dostepny (np. WWW, FTP). A i chcac wysylac za pomoca komunikatorow upewnij sie ze masz udostepnione odpowiednie porty... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Napisano Listopad 1, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2005 Przy pomocy Skype świtnie przesyła się pliki na odległość. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
beatl68 Napisano Listopad 1, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 1, 2005 Spróbuję ze Skypem! Dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi