siomek Napisano Listopad 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2005 Witam, Czy ktoś napotkał się na serwer, na którym mogę pobrać płytę ratunkową z FC 4 CD/DVD? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Listopad 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2005 Witam, Czy ktoś napotkał się na serwer, na którym mogę pobrać płytę ratunkową z FC 4 CD/DVD? Przykładowo ten. Nigdy nie spotkałem się z rescue DVD i wcale się temu nie dziwię (jeszcze bardzo długo czegoś takiego nie będzie). Jak chcesz mieć Rescue DVD to wypal obraz .iso na płytę DVD (choć to marnotrawstwo). Obraz płyty rankunkowej spokojnie mieści się na CD i na takie płyty najoptymalniej jest go nagrywać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Listopad 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2005 ftp://ftp.icm.edu.pl/pub/Linux/fedora/lin...86-rescuecd.iso A na przyszłość google.pl Zresztą, chyba wszystko, co dzięki niej można zrobić, to można też zrobić przy pomocy cd1 Fedory. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siomek Napisano Listopad 9, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2005 A na przyszłość google.pl Zresztą, chyba wszystko, co dzięki niej można zrobić, to można też zrobić przy pomocy cd1 Fedory. Guglowałem, ale widać za krótko bo nie znalazłem rescue cd na fc4. Thx. Wiem, że można zrobić w zasadzie większość operacji dowolną płytą z linuxem. To po prostu ciekawość jak to wygląda, bo jestem nowy w tej dystrybucji :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Listopad 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 9, 2005 Z CD1/DVD mozna zrobic nie 'prawie wszystko' a wszystko, to co z Rescue CD. Po zbootowaniu wpisujesz linux rescue i masz te same narzedzia co na RCD. RCD to po prostu okrojone 'CD1' i jest zupelnie nie potrzebna jesli posiadasz CD1/DVD - jedynym uzasadnieniem jej istnienia jest 'okrojony' mniejszy rozmiar, czyli mozliwosc szybszego downloadu z sieci w przypadku katastrofy i braku CD1/DVD 'pod reka'... Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi