avogadro Napisano Listopad 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2005 Witam! Mam taki problem otóż wpisuje yum update wszysko ladnie pieknie az tu w pewnym momencie wywala mi cos takiego ... --> Running transaction check --> Processing Conflict: gtk2-engines conflicts gnome-themes < 2.9.0 --> Finished Dependency Resolution Error: gtk2-engines conflicts with gnome-themes < 2.9.0 Z góry dziękuje za jakieś wskazówki co z tym fantem zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grs_84pl Napisano Listopad 4, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2005 myśle ze to coś z serwerami.. nie mozna nic zrobic yumem. Nawet wyswietlic listy dostepnych paczek :/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avogadro Napisano Listopad 4, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 4, 2005 oto co zrobiłem [root@localhost ~]# rpm -qa| grep gnome-theme gnome-themes-2.8.0-1 [root@localhost ~]# cd /do_linuxa/ [root@localhost do_linuxa]# ls gnome* gnome-themes-2.12.1-4.src.rpm [root@localhost do_linuxa]# rpm -ivh gnome-themes-2.12.1-4.src.rpm 1:gnome-themes ########################################### [100%] i znowu wywala mi ... --> Running transaction check --> Processing Conflict: gtk2-engines conflicts gnome-themes < 2.9.0 --> Finished Dependency Resolution Error: gtk2-engines conflicts with gnome-themes < 2.9.0 poddaje się nic już nie wiem przeciż zainstalowałem nowy gnome-themes OK juz działa oto co zrobiłem rpm -e gnome-themes-2.8.0-1 Tylko że znikneły mi co niektóre wyglądy ale już jest dobrze:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi