dawidson Napisano Listopad 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2005 Szukałem w google i znalazłem ale nie dokonca Czy ktos ma zwas ladnie rozpisana konfiguracje, oraz czy tylko mozna zastosowac procmaila czy cos innego. Albo link Dzieki za posty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ati Napisano Listopad 7, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 7, 2005 Tu szukaj gentoo Postfix + Amavisd-New/ClamAV + DSPAM, Mailfilter Gateway http://linux.zsp2.edu.pl/ Wszystko ładnie opisane !!! nie zawsze musi to byc Linux Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dawidson Napisano Listopad 21, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 21, 2005 Dzieki oto wlasnie chodzilo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sebaq Napisano Listopad 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 21, 2005 Sorki ale podepne sie pod tem temat, bo szkoda zakladac nowego... ;-) Mam skonfigurowaneo postfixa + clamav, ale jest maly problem nie moge wysylac meili na zew przez outlooka, lub inny klient z windy.... z outlooka meile dla sie wyslac na konta na serwerze, ale na zew (_wogole_ → w ogóle) ORT niewychodza. Natomiast przez ssh z pine bez problemu wysyla sie meile na zewnatrze ? Hmm ktos ma jakas rade i dlaczego tak sie dzieje ? Brakuje wpisu do iptables,czy moze gdzies to sie konfiguruje w postfixie ? Pozdroofka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szyna Napisano Styczeń 16, 2007 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2007 może chodzi o autoryzację Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi