Piotr82 Napisano Listopad 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2005 witam , uuuu dawno mnie tu nie było...... mam pytanie czy istnieje sposób zamiany partycji ext3 na fat32 bez utraty danych ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Listopad 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2005 może partiton magick da rade, wiem że bez problemu konwertuje ntfs na vfat (wiem to z własnego doświadczenia) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Listopad 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 14, 2005 Partition manager tez jest bardzo dobry, ale to wszystko spod windy Moze ktos doradzi cos lepszego... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Listopad 15, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2005 No problem jest taki że pm i jeszcze sprawdzałem w paragon nie działają więc nie ma na to rozwiązania ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Listopad 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2005 Tzn. nie ma takiej funkcji?? Czy jest taka funkcja a nie dziala?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Listopad 16, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 16, 2005 no funkcja jest ale nie działa na tej partycji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Listopad 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2005 w PM funkcja dziala w bardzo ograniczonych sytuacjach (po pierwsze dziala to w ext2 a nie ext3), ogolnie nie jest mozliwe przekonwertowanie ext3 do fat32, przynajmniej tak bylo ok pol roku temu przewertowalem google i grupy w poszukiwaniu rozwiazania, znalazlem wtedy tylko wskazowke ze pownienem przeniesc dane z ext3 w bezpieczne miejsce, usunac partycje, stworzyc partycje fat32 i przekopiowac na nia dane Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Listopad 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2005 znalazlem wtedy tylko wskazowke ze pownienem przeniesc dane z ext3 w bezpieczne miejsce, usunac partycje, stworzyc partycje fat32 i przekopiowac na nia dane Czyli faktycznie zadna pomoc... no sposob najpewniejszy choc wiadomo ze najbardziej czasochlonny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi