Baq Napisano Listopad 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2005 hi jestem nowy na fedorze wiec prosilbym tylko o jakies lokacje na temat programow i sterownikow mysle ze z reszta sobi jakos poradze niechcialbym zadawac glupich lub bezsensownych pytan podam jeszcze parametry mojego kompa athlon 64 3000+, ati radeon x700 128mb ,dvd nec nd3540a ,karta sieciowa d-link airplus dwl-g520+wifi, karta muzyczna realtek ac'97 dzieki !!!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
montresol Napisano Listopad 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2005 Nie wiem jak reszta sprzetu ale Twoja karta wifi nie jest domyslnie obslugiwana przez FC4. Trzeba wlasnorecznie skompilowac sterowniki. Tu masz przepis: http://www.houseofcraig.net/acx100_howto.php Poszukaj tez na forum - karta przewijala sie juz parokrotnie. Pozdrawiam, montresol Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Satori Napisano Listopad 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2005 wszystkie programy bez problemu do odnalezienia na google hehe polecam rowniez zapoznanie sie z FAQ szukaj YUMa S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baq Napisano Listopad 15, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 15, 2005 dzieki za wszelka pomoc panowie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi