Bedenk Napisano Listopad 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2005 Ostatnio zrobiłem format i wgrywałem Fedorę od nowa, zaznaczyłem do instalacji wszystkie pakiety, tylko że poprzednio było wszystko dobrze a teraz coś się sknociło... Po około 30-50 minutach używania kompa naglewszystko zaczyna się wieszać, nie da sie nawet pomiędzy oknami przełączyć...Pozostaje restart... Używam KDE jakby co. Drugi problem mam z yumem. Obojętnie czy użyje yuma, yumexa czy kyuma to gdy będe próbował cokolwiek zrobic z pakietami to strasznie mieli mi dysk, zaczyna skakać kursor. Jedyne wyjscie- restart... Narazie udało mi się tylko yumem zaktualizowac firefoxa i thunderbirda, chociaż i to niezle muliło... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Satori Napisano Listopad 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 17, 2005 swap on ? S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bedenk Napisano Listopad 18, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 18, 2005 No chyba nie... Przy włączaniu kompuera wyskakuje coś w stylu: "Montowanie innych urządzen: mount: mount point does not exist [zawidół]" a przy top mam: "top - 16:05:27 up 4 min, 3 users, load average: 1.15, 0.82, 0.36 Tasks: 101 total, 1 running, 100 sleeping, 0 stopped, 0 zombie Cpu(s): 12.9% us, 4.3% sy, 0.0% ni, 78.5% id, 2.3% wa, 2.0% hi, 0.0% si Mem: 256040k total, 244720k used, 11320k free, 1280k buffers Swap: 0k total, 0k used, 0k free, 53816k cached" Jak to naprawic? Jestem jeszcze newbie... --- Ok, już sobie poradziłem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi