lysyr Napisano Listopad 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2005 witam. domyslnie w repozytoriach yum jest kde 3.4.2. Ja potrzebuje nowsze gdyz pod ta wlasnie wersja nie chodzi mi prawidlowo composite... moje pytanie jak i co zrobic zebym uaktualizowac kde do nowszych wersji nie koniecznie 3.4.3 oczywiscie chodzi mi o cos stabilnego... pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Listopad 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2005 No mozna znalezc pewnie paczki w wersji 3.4.3 choc to na wlasna reke bo w repo ich nie ma faktycznie. Zawsze tez mozna sie bawic wersja 3.5 RC1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysyr Napisano Listopad 19, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2005 stabilne to jest??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Listopad 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2005 RC to coś pokroju bety. Więc sam musisz się zdecydować. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Listopad 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2005 Jest to wlasnie taki ostatni dzwonek na wylapanie bledow przed wydaniem stabilnej wersji... Sam przymierzam sie na instalacje za pomoca konstruct'a. Jeszcze tego nie robilem ale z tego co wyczytalem tworzony jest KDE w katalogu domowym i niezaleznie od juz dzialajacego. Ciekawy jestem co nowa wersja wniesie, wiec pewnie zaraz sie za to zabiore... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Listopad 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2005 RC to coś pokroju bety. Oczywiście wszystko zależy od projektu, ale ogólnie od bety do RC jest bardzo długa droga. Sprawdź w wikipedii. Niejedokrotnie zdarzało się, że wersja RC stawała się stabilną, bez wnoszenia jakichkolwiek poprawek. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Listopad 19, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 19, 2005 Niejedokrotnie zdarzało się, że wersja RC stawała się stabilną, bez wnoszenia jakichkolwiek poprawek. rowniez niejednokrotnie zdarzalo sie ze RC numerowano nawet do 8 (moze nawet dalej, ale ja pamietam w tylko duzych projektach do tego numeru) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lysyr Napisano Listopad 20, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2005 (edytowane) proboje, moze do jutra sie zrobi pozdro! a jak bedzie niestabilne bardzooo to jak to pozniej odinstalowac i powrocic do starego kde? /// niestety wywalil sie po jakis 2h kompilacji ;/ trudno trzeba czekac.. az do yuma dodadza Edytowane Listopad 20, 2005 przez lysyr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi