dvc Napisano Listopad 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2005 witam... jestem nowy w tych klockach i chciałbym się dowiedzieć jak moge skonfigurować karte Wir;ess Lan... mogę obecnie (_kożystać_ → korzystać) ORT z netu za pomocą karty sieciowej ale nie wiem jak(chodz próbowałrm) "uruchomić" ją... kożystam z FC4 będe wdzięczny za każą pomoc... Dzięki i pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Faust_ Napisano Listopad 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2005 Po pierwsze jaką bezprzewodówką dysponujesz i na jakim chipsecie? Jeśli na chipsecie rt2x00, to ze sterownikami nie ma problemu. Jeśli nie masz tego chipsetu poszukaj na google porad jak zainstalować sterowniki do Twojej karty Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Listopad 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2005 Jeśli jest to dlink to poczytaj to i to i to Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Listopad 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2005 Znowu szklane kule w użyciu i moce nadprzyrodzone. eh Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi