damianosk Napisano Listopad 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2005 Witajcie. Mam internet radiowy... tzn sieciówkę. Karta PCI D-link'a. Wie może ktoś jak ustawić neta żeby działał? Bo kiedyś ustawiłem... ale działał i nie działał. Proszę bardzo o pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Listopad 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2005 No napisz moze cos wiecej czy sieciowka poprawnie zainstalowana. I co znaczy dzialal i nie dzialal. Jesli radiowka to prawdopodobnie masz adres sciagany przez DHCP. Upewnij sie ze zaden firewall nie blokuje tego. Ostatnio kilka osob mialo tutaj podobny problem. Wrzuc cos ci wyrzuca ifconfig Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damianosk Napisano Listopad 20, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2005 Hmm, narazie to nic nie robiłem... bo właśnie skończyłem instalować... popostu krok po kroku ktos musi mi wytłumaczyć.... ale jak wcześniej miałem Auroxa to raz działał net a raz nie działał. Najlepiej by było jak byś napisał do mnie na GG;) Często jestem niewidoczny... Z góry dzięki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Listopad 20, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 20, 2005 (edytowane) tutaj jest opis instalacji sieciówki dlinka, może Ci pomoże. Znalazłem jeszcze to i to <moderator_mode> 1. Na tych DNSach jedzie chyba większość Polski (serwery tepsiane). 2. Z poszczególnymi osobami kontaktuje się przez PM, a nie publicznie na forum. 3. Do rozwiązywania problemów służy forum. Proszenie o pomoc na priva jest samolubne - otrzymana odpowiedź przydałaby się innym osobom. http://rtfm.killfile.pl/#niepriv </moderator_mode> Edytowane Listopad 20, 2005 przez Zuk87 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi