losioman Napisano Listopad 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2005 Witam mam takie pytanie przy instalacji Fedory byla mozliwosc wybrania instalacji srodowiska do programowania w javie(wydaje mi sie ze chodzi o graficzne srodowisko), pytanie moje jest takie czy jest mozlwosc dogrania tegoz komponentu bez instalacji calego systemu od nowa?? i jak to zrobic oczywiscie a jezeli nie to czy sa takowe do sciagniecie i zainstalowania z netu. pozdro z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Listopad 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2005 Ustawienia systemowe -> dodaj/usun aplikacje... A chodzi Ci chyba o Eclipse... ??!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kubek Napisano Listopad 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 22, 2005 Można i przy instalacji - jest Eclipse na płycie instalacyjnej i można go zainstalować. Jednak ja bardziej polecam jak już to ściągnięcie najnowszego. Z eclipsem nie ma żadnego problemu jeśli chodzi o instalację. Aczkolwiek dla mnie eclipse wydaje się bardzo powolnym w działaniu środowiskiem. NetBeans działa lepiej ale za to są problemy przy instalacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wklaczynski Napisano Listopad 25, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Listopad 25, 2005 w tych pakietach jest stara wersja JAVA, a poza tym lepiej ściągnąć sobie NetBeans. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi