@Jerzy Napisano Czerwiec 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2004 Użytkownik _Pat obchodzi dziś 18 urodziny. Wszystkiego najlepszego pozdrawiam Jerzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skazi Napisano Czerwiec 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2004 I ja się dołączam do życzeń STO LAT, STO LAT !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cildo Napisano Czerwiec 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2004 Ja też się dołanczam do życzeń WsZyStKiEgO nAjLePsZeGo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Czerwiec 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2004 Wszystkiego najlepszego z okazji 18-tych urodzin życzę ja :-) PS Tylko nie przeholuj z alkoholem ;-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Piotr82 Napisano Czerwiec 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2004 Wszystkiego najlepszego w dniu urodzin !!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@Jerzy Napisano Czerwiec 22, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2004 _Pat na razie nie dziękuje, pewnie "spożywa" albo się boi, że przyjdziemy na imprezę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
DEMON Napisano Czerwiec 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2004 Czuje sie zaproszony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wookash_x Napisano Czerwiec 22, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 22, 2004 Sto lat ... na Linuksie ;-)) pozdro: wookash Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Czerwiec 23, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2004 _Pat na razie nie dziękuje, pewnie "spożywa" albo się boi, że przyjdziemy na imprezę WIELKIE dzięki Wam wszystkim. Nie wiem, czym sobie tak zasłużyłem na te życzenia... Przecież mieć 18 lat to żadne osiągnięcie.... Jeszcze raz dziękuję. Imprezy jeszcze nie robiłem i aż głupio się przyznać, ale nie było mnie te kilka dni, bo naprawiałem cioci komputer (na Windzie ). Na całe szczęście dalej nie działa Praca była bardzo męcząca i wyglądała mniej więcej tak : :lammer: Dziękuję Ci Jerzy. Za 9 lat z hakiem też złożę Ci życzenia z okazji 18-stki (chyba, że masz podaną fałszywą datę urodzin - Lipiec 15, 1995 ...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Czerwiec 23, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Czerwiec 23, 2004 Nie było mnie na forum kilka dni, bo neta nie miałem,więc życzenia spóźnione, ale szczere. STO LAT!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi