Cruel83 Napisano Grudzień 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 5, 2005 Hej, Jako ze jestem w miare nowym uzytkownikiem unixa jako systemu domowego to nie poradzilem sobie z problemem przy instalowaniu pluginu do obslugi plikow .ape w xmms gdy wydaje polecenie ./configure to zaczyna mi ladnie mielic a potem wywala komunikat : The glib-config script installed by GLIB could not be found If GLIB was installed in PREFIX, make shure PREFIX/bin is in your path, or set the GLIB_CONFIG environment variable to the full path to glib-config GLIBA mam w wersji 1.2.10 i niestety nie wiem za bardzo o co chodzi z tym prefiksem Jak ktos wie i moze mi pomoc to bylbym wdzieczny bo niestety prawie cala muzyke mam w ape a konwertowanie tego do mps zajeloby mi troche czasu Z gory dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyro Napisano Grudzień 5, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 5, 2005 nie wiem czy mi się dobrze wydaje ale prefix to opcjia dzięki której możemy zainstalować oprogramowanie w innej lokalizacji niż standardowa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Grudzień 6, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 6, 2005 A devela do tego gliba masz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi