bobson Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 Jestem totalnie zielony jesli chodzi o Linuksa, dlatego prosze o wyrozumialosc jesli pytanie jest wedlug czyjegos zdania trywialne. Problem przerasta moja dotychczasowa wiedze. yum list available Setting up repositories Reading repository metadata in from local files Error: Caching enabled and local cache: //var/cache/yum/updates-released/primary.xml.gz does not match checksum O co moze tu chodzic?Nie moge nic znalezc, ani zapdejtowac, ani zainstalowac, caly czas uzyskuje powyzszy komunikat. Z gory dziekuje za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Grudzień 9, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 9, 2005 Na mój gust wystarczy wklepać polecenie yum clean metadata Jak nie zadzała to wpisz yum clean all i ponownie sprawdź, czy wszystko już OK. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bobson Napisano Grudzień 12, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 12, 2005 Dzięki za pomoc, już wszystko działa! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi