Sebaq Napisano Grudzień 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2005 Witam, mam problem z yum , dodam ze jestem leszczem odnośnie linuksa sa to moje poczatki i wywala mi taki blad jak chce skorzystac z yum Traceback (most recent call last): File "/usr/bin/yum", line 15, in ? yummain.main(sys.argv[1:]) File "/usr/share/yum-cli/yummain.py", line 34, in main locale.setlocale(locale.LC_ALL, '') File "/usr/lib/python2.4/locale.py", line 379, in setlocale return _setlocale(category, locale) locale.Error: unsupported locale setting Czy moze ktos cos doradzic co to jest i jak sie pozbyc tego problemu ? Z gory dzieki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotro Napisano Grudzień 14, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 14, 2005 Heh.... spróbuj odpalić export LC_ALL=pl_PL a dopiero później (_yum'a_ → yuma) ORT. --- piotro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Grudzień 15, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 15, 2005 Niedawno mi ze 2-3 razy takie coś pokazało podczas ściągania paczek. Poza tym że musiałem wznowić ściąganie nie zauważyłem innych niedogodności. Teraz działa normalnie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi