Matju Napisano Grudzień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2005 Witam zainstalowałem sobie z yuma kde (obecnie używam gmd) i chciałbym się (_przeżucić_ → przerzucić) ORT na kde, niestety nie wiem jak sprawić żebym mógł je ładować przy starcie bo wywala problemy. A ogólnie kde działa bo spod gnoma mogę je odpalić . Dzięki za zainteresowanie. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomis Napisano Grudzień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2005 hmm a mógłbyś opisać te problemy ?? Jak instalowałeś z yuma nie powinno być problemu, w momencie logowania ustawiasz sobie KDE i wchodzi ci do KDE ot wszystko. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matju Napisano Grudzień 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2005 Nie mam możliwości wyboru w momencie logowania , pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kakiet Napisano Grudzień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2005 Utworz w swoim katalogu domowym (/home/nazwa_uzytkownika )plik o nazwie: .Xclients i wpisz do niego linijke: exec kde Teraz po podaniu nazwy uzytkownika i hals powinien uruchamic sie KDE:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Matju Napisano Grudzień 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2005 Dzięki, już sobie poradziłem. Teraz został jeszcze jeden problem, na dole ładuje mi się panel z gmd czy to normalne ?? nie mogę go usunąć jako niby ostatni panel. Jak ktoś widział coś takiego niech da znać, pozdro . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi