nibler Napisano Grudzień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2005 Witam Wiem że temat flash'a przy architekturze 86_64 był już wielokrotnie przerabiany, ale chciałbym zapytać o pewną rzecz: Ponieważ korzystam z FC4 x86_64 i chciałbym mieć flash Z sieci zdjołem sobie plik firefox-1.5.tar.gz, rozpakowałem, wszedłem do katalogu gdzie to jest rozpakowane, następnie ./firefox no i cacy, działa firefox w wersji i386, zainstalowałem flash'a i wszystko git. Teraz pojawia sie moje pytanie, czy moge jakoś zamienić w menu (gnome) firefoxa instalowanego yumem (x86_64) na tego i386, tak abym nie musiał go uruchamiać tylko z konsoli??? Dzieki za pomoc. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Grudzień 17, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2005 yum install alacarte to nowa wersja smeg menu editor for GNOME w terminalu polecenie alacarte Aplikacje -> Internet -> Firefox Web Browser , prawy przycisk myszy włańczasz Własciwosci i tu sobie zmieniasz tak jak potrzebujesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nibler Napisano Grudzień 17, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 17, 2005 Dzięki bardzo, DZIAŁA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi