Faust_ Napisano Grudzień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2005 Jak wyżej. Czy da się tak skonfigurować fc4, żeby uruchamiała się od razu, bez gruba, tak samo jak, przepraszam za wyrażenie, windows. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
abc Napisano Grudzień 21, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 21, 2005 Zawsze potrzebny jest jakiś bootloader. Win też takowego posiada, tylko że jest to na tyle prymitywny twór że się na ogół nie ujawnia. Zawsze możesz ustawić zerowy timeout w grubie, wyłączyć menu (i obrazek, jeśli go jeszcze masz). Po tych zabiegach jedyne co zostanie z gruba to napis "loading GRUB" czy jakoś tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ponury Napisano Grudzień 22, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 22, 2005 Ja bym tego nie robił, dwa razy miałem poważne problemy po wgraniu nowego kernela, możliwość odpalenia starszej wersji mnie uratowała. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ostin_powell Napisano Grudzień 26, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 26, 2005 nawet po ustaleniu minimalnego czasu w grub zawsze można skorzystać w razie problemów z rescue cd. Tak że bez bootloadera też da się żyć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi