Zygmunt Napisano Grudzień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2005 HEJ!!! http://www.blender.org/cms/Blender.31.0.html o co biega w wersij static i dynamic??? chodzi o biblioteki??? jak to sie ma w ogóle???? ps: to samo dotyczy xnview. thx Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Grudzień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2005 Dlaczego ten watek akurat w programowaniu Jesli chodzi o wersje blendera to tak mi sie wydaje. Wersja static zawiera prawdopodobnie odpowiednie biblioteki potrzebne do uruchomienia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zygmunt Napisano Grudzień 24, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2005 Co do posta to taka mała pomyłka. Miałem pisać innego, co do C++. a napisełem tego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Grudzień 24, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 24, 2005 o co biega w wersij static i dynamic? (...) jak to sie ma w ogóle? q: Choose static or dynamic? dynamic: lower download time lower disk space used slightly faster load time some benefits when debugging the application. static: no more library dependency ("qt must be between 3.0.2.3 and 3.0.2.4") no libraries to install if library breaks, application lives on Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi