Twoja stara Napisano Styczeń 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2006 Myślę, że nie można winić AGH za sposób postępowania, przecież na każdej uczelni tak jest, a może nawet gorzej! Przepraszam nie chcę nic sugerować ale popytaj ludzi jak jest na PK Ja jestem tam na jednym ze słabszych wydziałów a mogę mieć 1 warunek max no i 2 ale z przedmiotu nie może być egzaminu tylko zaliczenie. A takto koniec - masz coś w plecy jeszcze to lecisz. Nawet dziekanek nie przyznają w nieskończoność. 2 - ok. a później też chyba się leci ale nie jestem pewien. A na lepszych wydziałach np. architektura czy budownictwo jest jeszcze ostrzej. Wywalają jak leci. Wydział czasem i po 5 osób kończy. Pewno dlatego coraz mniej jest tam studentów w efekcie czego uczelnie jest coraz biedniejsza Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekjs Napisano Styczeń 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2006 Coś te propozycje monotematyczne... Wszystko para-IT/high-teach. Nikt nie pomyślał o starej, dobrej medycynie? Wcale tak źle na Akademii Medycznej w Warszawie nie jest. Cisną, bo i owszem, jak tylko mogą, ale i tak czas na (_linuxa_ → Linuksa) ORT zostaje... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shaer Napisano Styczeń 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 3, 2006 No to może jeszcze Medycyna, ale Weterynaryjna we Wrocławiu? Dowiesz się jak "działa" prawdziwy, żywy pingwin... Poza tym powoli i cichaczem nadchodzą czasy Samoobrony, więc ukończenie Akademii Rolniczej może coś znaczyć . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Styczeń 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 4, 2006 No to może jeszcze Medycyna, ale Weterynaryjna we Wrocławiu? Dowiesz się jak "działa" prawdziwy, żywy pingwin... idac tym torem, to na jakie studia ma sie wybrac uzytkownik FreeBSD? Teologie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Styczeń 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 4, 2006 Moim zdaniem nie najważniejszy jestn kierunek, ale uczelnia i papierek. Osobiście nie studiuję nic związanego z informatyką, bo po co. Jestem sobie na Politechnice Wrocłąwskiej na Energetyce i jest sympatycznie, przy czym się nie przemęczam Dla mnie na infe było za ciężko się dostać, zresztą oni mają tam zapierdziel. Do tego uczą wielu rzeczy których ja nie potrzebuję. Nawet jeśli chodiz o samą infe Przy odrobinie szczęśćia za jakiś czas będę miał mgr inż. renomowanej uczelni po kierunku energetyka a po tym jest robota i do tego jeszcze będę obeznany w jakimś tam zakresie z informatyki. Z miejsca zawodów jest kilka Ogólnie polecam PWR, spoko są tam punkty i można się ślizgać przez całę studia Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Styczeń 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 4, 2006 http://www.institute.comarch.pl/ - ktoś się wybiera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Styczeń 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 4, 2006 http://www.institute.comarch.pl/ - ktoś się wybiera? No ceny to oni mają zabójcze ;P Ja jeżeli zdam mature, to mam zamiar rozglądnąc się za WSB w Chorzowie lub polibudą gliwicką. Niby obie dobre. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Styczeń 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 4, 2006 No ceny to oni mają zabójcze ;P Wiedza kosztuje. Pocieszające jest to, że jeśli się ktoś wykaże to może liczyć na zatrudnienie w firmie i niezłe zarobki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi