Skocz do zawartości

Uczelnie

Gość Zuk87

Rekomendowane odpowiedzi

Myślę, że nie można winić AGH za sposób postępowania, przecież na każdej uczelni tak jest, a może nawet gorzej!

Przepraszam nie chcę nic sugerować ale popytaj ludzi jak jest na PK smile.gif Ja jestem tam na jednym ze słabszych wydziałów a mogę mieć 1 warunek max no i 2 ale z przedmiotu nie może być egzaminu tylko zaliczenie. A takto koniec - masz coś w plecy jeszcze to lecisz. Nawet dziekanek nie przyznają w nieskończoność. 2 - ok. a później też chyba się leci ale nie jestem pewien. A na lepszych wydziałach np. architektura czy budownictwo jest jeszcze ostrzej. Wywalają jak leci. Wydział czasem i po 5 osób kończy. Pewno dlatego coraz mniej jest tam studentów w efekcie czego uczelnie jest coraz biedniejsza sad.gif

Coś te propozycje monotematyczne... Wszystko para-IT/high-teach. Nikt nie pomyślał o starej, dobrej medycynie? Wcale tak źle na Akademii Medycznej w Warszawie nie jest. Cisną, bo i owszem, jak tylko mogą, ale i tak czas na (_linuxa_ → Linuksa) ORT zostaje... cool.gif

No to może jeszcze Medycyna, ale Weterynaryjna we Wrocławiu? cool.gif Dowiesz się jak "działa" prawdziwy, żywy pingwin... Poza tym powoli i cichaczem nadchodzą czasy Samoobrony, więc ukończenie Akademii Rolniczej może coś znaczyć biggrin.gif .

Moim zdaniem nie najważniejszy jestn kierunek, ale uczelnia i papierek. Osobiście nie studiuję nic związanego z informatyką, bo po co. Jestem sobie na Politechnice Wrocłąwskiej na Energetyce i jest sympatycznie, przy czym się nie przemęczam biggrin.gif Dla mnie na infe było za ciężko się dostać, zresztą oni mają tam zapierdziel. Do tego uczą wielu rzeczy których ja nie potrzebuję. Nawet jeśli chodiz o samą infe smile.gif

Przy odrobinie szczęśćia za jakiś czas będę miał mgr inż. renomowanej uczelni po kierunku energetyka a po tym jest robota i do tego jeszcze będę obeznany w jakimś tam zakresie z informatyki. Z miejsca zawodów jest kilka biggrin.gif

Ogólnie polecam PWR, spoko są tam punkty i można się ślizgać przez całę studia smile.gif

Pozdrawiam