romanj Napisano Grudzień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 28, 2005 Po pokonaniu problemów z kartą grafiki Intel 915 (1280x800) i kartą dzwiękową Realtek na aristo 400. Utknałem na "bzdecie" Fedora 4 nie chcę mi logować zwykłego użytkownika. Czy ktoś może mi coś podpowiedzieć. Użytkownik jest założony z hasłem widać go w plikach /etc/... ale autoryzacja nie udaję się przy logowaniu. : Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legion83 Napisano Grudzień 28, 2005 Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 28, 2005 Może wpisujesz błędną nazwę lub błędne hasło ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romanj Napisano Grudzień 28, 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano Grudzień 28, 2005 Odpada. Robiłem wiel prób z dwoma różnymi użytkownikami, efekt ten sam. Katalogi są, hasło poleceniem passwd zmienić mogę, zalogować nie!!! Po "PROBLEMIE" W trakcie instalacji Fedora ustawiła mi autoryzacjię również na poziomie LDAP, żeby pozbyć się kłopotów z logowaniem zwykłego użytkownika wyłączyłem tę opcje w Narzędziach systemowych->Zarządzanie użytkownikami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi