kuba105 Napisano Styczeń 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 1, 2006 Wszystkiego najlepszego w nowym roku! Witam, temat może w niezbyt odpowiednim dziale ale nie wiem za bardzo gdzie go wrzucić. Mój problem wygląda następująco: ilekroć ściągam fedore z mirrorów na stronie fedora.redhat.com, checksumy nie zgadzają mi się z tymi podanymi ww stronce. Próbowałem chyba chyba z 5 razy(wersja 4CD jak również DVD). Do sprawdzania checksumy używam md5sum(windowsXP) znalezionego na necie, ściągając z ftp używam freshdownload. Czy ktoś wie o co chodzi? A może dać sobie spokój ze sciąganiem i zakupić na allegro wersje na CD? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arturek Napisano Styczeń 1, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 1, 2006 to są sumy SHA1 a sprawdzisz pod windowsem programem "HashCalc" http://www.slavasoft.com/hashcalc/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Styczeń 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 2, 2006 Bo to sa sumy SHA a nie md5... Pod Winda mozesz je sobie sprawdzic takze "pod" Total Commanderem... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi