mike1221 Napisano Styczeń 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2006 Witam, mam pytanie szukałem poprzez magiczną wyszukiwarkę i jako, że otrzymałem niesatysfakcjonujacy mnie wynik: Wystąpił błąd: Przepraszamy, niczego nie znaleziono. to pytam. Czy jest możliwe odpalenie konsoli (_odrazu_ → od razu) ORT spod GRUB'a. Mam problem, bo odpala mi sie tryb graficzny a, że na PCIE mi grafika (_odrazu_ → od razu) ORT nie działa, to chcę sterowniki update'ować. Nie działa mi kombinacja ALT+CTRL+F1, F2,..., zatrzymuje mi na oknie logowania, myszka działa tyle, że jest okno nieaktywne. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Styczeń 11, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2006 Jeśli chcesz jednorazowo zbootować system w trybie tekstowym, to wystarczy, że w uruchomionym grubie na odpowiednim wpisie naciśniesz literkę "e" (edit), później w linii z parametrami bootowania (tej najdłuższej) również naciśniesz "e" i dopiszesz do parametrów "3". Później ENTER i "b" - system powinien odpalić się w trybie tekstowym. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mike1221 Napisano Styczeń 11, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 11, 2006 Wielkie dzięki. Zobaczymy czy z grafiką się uda. Pozdro. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi