banan21 Napisano Styczeń 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2006 Wpisuję hasło (takie jak przy podałem przy instalacji) do roota i niechce działać. CO MAM ROBIĆ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Styczeń 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2006 Chyba żeś tam polskich znaczków nie wpisywał ;> Zmień spod trybu single Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banan21 Napisano Styczeń 14, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2006 ja tam wpisywałem ciąg cyfr żadnych liter tylko cyfry. wpisuje to hasło co podałem i wyskakuje mi że to hasło jest nieprawidłowe. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Styczeń 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2006 Więc coś musiałem pochrzanić. Samo by się nie zmieniło. Sprawdz jeszcze raz dokładnie, czy je dobrze wpisujesz. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banan21 Napisano Styczeń 14, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2006 Próbowałem. już się męcze z tym kilka godzin. a (_niema_ → nie ma) ORT możliwości zmany hasła?? Jak nie to trzeba go reinstalować?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Styczeń 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2006 (edytowane) Poszukaj na forum, bądz google info na temat trybu single. [edit] Wyręczyłem Cię ;P http://www.linuxfan.pl/dyskusje/pcol.2002/....2002/4867.php3 Edytowane Styczeń 14, 2006 przez lszk Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banan21 Napisano Styczeń 14, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2006 a morzesz prościej nic z tego nierozumiem co pisze na tej stronie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
milan Napisano Styczeń 14, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 14, 2006 Tak, wybierasz kernel do bootowania, wciskasz 'e' i na końcu parametrów dopisujesz single, potem 'b' To jest trudne? Przecież pisze po polsku co masz zrobić. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banan21 Napisano Styczeń 15, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2006 Dlamnie jest to trudne nic z tego nierozumiem jestem początkujący z Linuxem. Możesz mi wytłumacvzyć krok po kroku jak to zrobić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merlin Napisano Styczeń 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2006 to poco wchodzisz w tryb roota graficznie w czy w konsoli graficznie czasem nie dziala ale w konsoli dziala zawsze Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Styczeń 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 15, 2006 Heh... banan21: musisz podczas bootowania systemu, zanim skończy się czas przed załadowaniem jądra wcisnąć cokolwiek, wybrać za pomocą strzałek kernel, który chcesz i wcisnąć na klawiaturze literę "e". Co zrobić później masz już napisne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Styczeń 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2006 to poco wchodzisz w tryb roota graficznie w czy w konsoli graficznie czasem nie dziala ale w konsoli dziala zawsze A właśnie nie zapytałem. Ty się próbujesz na roota dostać z konsoli przez su -, czy przez graficzny menadzer logowania? Jeżeli przez ten 2. sposób, to się nie dostaniesz, bo opcja logowania na roota jest domyślnie zablokowana/wyłaczona. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Styczeń 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2006 to poco wchodzisz w tryb roota graficznie w czy w konsoli graficznie czasem nie dziala ale w konsoli dziala zawsze A właśnie nie zapytałem. Ty się próbujesz na roota dostać z konsoli przez su -, czy przez graficzny menadzer logowania? Jeżeli przez ten 2. sposób, to się nie dostaniesz, bo opcja logowania na roota jest domyślnie zablokowana/wyłaczona. Nie działa ? W FC4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Styczeń 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2006 A nie jest przypadkiem wyłaczona? I nie trzeba w pliku konfiguracyjnym jest odhashowywać? Z tgo co pamiętam z forum, to tak właśnie jest. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
banan21 Napisano Styczeń 18, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2006 Próbuje się dostać do roota przez konsolę ( su- ). Męcze się z tym kilka dni i nic nie idzie. Oczywiście że w FC4 innego nie mam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi