wojtekjs Napisano Styczeń 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2006 1) Ale byś nie spał w zimnie, gdyby Cię tam nie ciągnęło... 2) Ja oczywiście żartowałem w odpowiedzi na post McGivera. 3) Za często tak nie sypiaj, bo się na stare lata "kozonki odezwią" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Styczeń 16, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 16, 2006 1) Ale byś nie spał w zimnie, gdyby Cię tam nie ciągnęło... Co prawdaa to prawka 2) Ja oczywiście żartowałem w odpowiedzi na post McGivera. 3) Za często tak nie sypiaj, bo się na stare lata "kozonki odezwią" smile.gif Pewnie tak, zobaczymy jak to będzie. Oby jak najpóźniej BTW: Merlin, może dowiedziałbyś się czy była by możliwość przenocowania w sali w której będą wykłady? Karimata + śpiwór i dobre towarzystko = dobra zabawa Jest ktoś w stanie załatwić koszulki podobne do tych na ostatnim zdjęciu? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Styczeń 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2006 ja sie dolaczam do tego ze powinno byc zorganizowane jakies kimanie w szkolce, akademiku czy cos moge za nie zaplacic, ale jedyny warunek zeby mnie starsi puscili to zebym mial gdzie sie wykimac bo z laptopem nie bede spal na dworcu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gryhild Napisano Styczeń 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2006 Ostatecznie można jak ktoś wspominał w akademiku, kwestia jakiś 10-20 złotych a tam zwsze się coś dzieje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Styczeń 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2006 mam takie pytanie: czy ktos z wroclawia zabiera sie samochodem? jezeli tak to mozna sie z nim zapakowac? ew. jezeli z wrocka jedzie 8 osob to moge zarezerwowac przedzial w PKP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merlin Napisano Styczeń 20, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2006 Czy ktos sie zdecydował na jakis temat albo ma jakas propozycje co do zjazdu?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Styczeń 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2006 o ile sie nie myle to McGiwer mial wziasc historie linuksa --- mam pytanie: masz jakies dojscia co do noclegu w szkole albo w akademiku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merlin Napisano Styczeń 20, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2006 cos sie wykombinuje, mc giwer wiem ale reszta tematow cvo?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Styczeń 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2006 No ja ogolnie myslalem o czyms z programowania ale rozumiem ze to nie ten zjazd Mysle wlasnie nad FC jako wielozadaniowy system operacyjny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Styczeń 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2006 ja sie zastanawiam nad obalaniem mitow w KDE ale 1) jestem zbytni newbie 2)Na 80% nie bede mial kompa 3) Jezeli trafie na te 20% to bede mial sluzbowke wujka wiec nie ma mowy o tym zeby tam odpalic chocby knoppixa... --- inne problemu- do akademickiego lanu sie nie wepne bo laptopa chronilby co najwyzej firewall z XP zostaje orange connect z idei oraz ew. WLAN jezeli ktos postawi (znowu firewall ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Merlin Napisano Styczeń 20, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2006 Witam ponownie i mam dosc przykra sprawe. Jako że narazie nie odezwaly sie zesze chetne do pomocy firmy wiec zaczyna sie problem. Nie mamy kasy, wiem że srednio sie wam to podoba (mi) tesz ale mam proźbe jako że stać nas narazie na nie wielka ilość plakatów(podziekowania UX system) jest to nie duża firma ale daje z siebie ile może oraz Politechnice Śląskiej która sie zgodziła i nie chce od nas pieniedzy za konferencjie. Wiec zgłaszam sie do was(glupio mi) ale jeżeli są osoby chetne wspomożenia nas finansowa chodz nie wielka kwota to bede wdzieczny(osoby ktore pomoga dostana rachunek z rozliczeniem na co poszła ich suma{żeby nie bylo że defralduje kase}) Jeżeli ktoś chce niech pisze na email [email protected] tylko jeśli ktoś chce!!! P.S Głupio mi ale niestety linux nie jest komercyjny, a w polsce jest mało firm które mogą nam pomóc. Z góry dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Styczeń 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2006 Co do tematów konferencji, to nie bójcie się podejmować wyzwań Jest jeszcze sporo czasu i na pewno sobie poradzicie. Ważne, żeby wykład był ciekawy i dobrze omawiał dane zagadnienie. uosiu: Myślę, że niekoniecznie musisz mieć swojego kompa. Jeśli to ma być o KDE, to wg mnie mógłbyś skorzystać z czyjegoś sprzętu z tym środowiskiem graficznym (chociaż wiadomo, że swój to swój ). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Styczeń 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2006 uosiu: Myślę, że niekoniecznie musisz mieć swojego kompa. Jeśli to ma być o KDE, to wg mnie mógłbyś skorzystać z czyjegoś sprzętu z tym środowiskiem graficznym (chociaż wiadomo, że swój to swój ). tjaaa obalmy mity o KDE, pokazujemy ze jest stabilne i sie nie wiesza a tu zonk ze soft sie muli i OOo sie laduje 20 minut albo kicker wcina cala zawartosc /home/user --- dobra, 15 minut i jade na ferie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość _PaT Napisano Styczeń 20, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 20, 2006 uosiu: Myślę, że niekoniecznie musisz mieć swojego kompa. Jeśli to ma być o KDE, to wg mnie mógłbyś skorzystać z czyjegoś sprzętu z tym środowiskiem graficznym (chociaż wiadomo, że swój to swój ). tjaaa obalmy mity o KDE, pokazujemy ze jest stabilne i sie nie wiesza a tu zonk ze soft sie muli i OOo sie laduje 20 minut albo kicker wcina cala zawartosc /home/user Ot: To się nazywa siła perswazji: obalanie mitów przez szerzenie mitów. Chyba niezupełnie o to chodzi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Styczeń 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 21, 2006 obalmy mity o KDE, pokazujemy ze jest stabilne i sie nie wiesza a tu zonk ze soft sie muli i OOo sie laduje 20 minut albo kicker wcina cala zawartosc /home/user Trzebaby się było oczywiście wcześniej przygotować i upewnić, że wszystko jest ok Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi