Papik Napisano Styczeń 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2004 Witam. Nie moglem sie na forum doszukac... Czy ktos z grupowiczow dokonal bezbolesnego przejscia z RH -> FC1 ? Mam pod reka 2 procesorowa maszyne i chcialbym sie BEZBOLESNIE przesiasc na FC1 bez utraty danych i straty czasu na odzyskiwanie danych (pomimo,ze backupy robie regularnie)... Mimo tego pytanie zrobie upgrade na komputerze w pracy i zobacze co jest a czego nie ma i co musze poprawic Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Styczeń 24, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2004 po załadowaniu 1cd ustawiłem uaktualnij i wybralem system. u mnie RH9. poszło bezboleśnie, chociaz pare rzeczy nie chodzi dobrze, ale walcze z tym. trwa to ok 2 godziny.gg649481 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papik Napisano Styczeń 24, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 24, 2004 Co dokladnie Ci nie chodzi ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papik Napisano Styczeń 26, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 26, 2004 poszlo ! Bezbolesnie i mam wrazenie,ze wszystko dziala Jeszcze jak netatalk 2.0 bedzie smigal jak trzeba - bede w niebowziety ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2004 Czy ktos probowal sie przesiasc z RH7.2 na FC1 ? Mam to przed soba i troche sie obawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papik Napisano Luty 8, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2004 Czy ktos probowal sie przesiasc z RH7.2 na FC1 ?Mam to przed soba i troche sie obawiam. Ja probowalem Zapomnij o apt-get kuku sobie mozna zrobic.. ziala wysmienicie i bezbolesnie.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Napisano Luty 8, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2004 Mam dopieszczony serwerek na RH7.2, troche roboty by bylo zeby to od nowa postawic. Chadza tam takie uslugi jak apach, bind, squid, sendmail itd. Chce uaktualnic ten system do Fedory nie przez apt-get ale poprzez normalna aktualizacje z CD. Sa jakies szanse ze pojdzie to w miare normalnie ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Papik Napisano Luty 8, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2004 Mam dopieszczony serwerek na RH7.2, troche roboty by bylo zeby to od nowa postawic. Chadza tam takie uslugi jak apach, bind, squid, sendmail itd. Chce uaktualnic ten system do Fedory nie przez apt-get ale poprzez normalna aktualizacje z CD. Sa jakies szanse ze pojdzie to w miare normalnie ? U mnie poszlo z buta Bez najmniejszych problemow... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi