ManowaR Napisano Lipiec 4, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2004 z racji tego ze nigdzie moglem znalezc zadnej tapety z logiem fedory postanowilem sam cos zrobic. Nie jest to moze arcydzielo ale wydaje mi sie ze moze sie podobac prosze o krytyke Fedora pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misz_masz Napisano Lipiec 4, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 4, 2004 Całkiem fajna pani..... Jesli nie spawi Ci to kłopotu to prosiłbym o wrzucenie tego loga fedorki na tą tapetkę w tym samy miejscu co masz. http://www.kde-look.org/content/files/1135...0313baghira.JPG (to moja najulubieńsza). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tatanek Napisano Lipiec 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2004 Witam Ja bardzo lubię serię ze strony vladstudio A co do loga fedory, to znalazłem tylko kilka kapeluszy red hat takich jak ten, ale żadnej ładnej tapetki typowo "fedorowej" Jak ktoś lubi Firefoxa to tutaj: 1 Tutaj Flip i Flap Bardzo podoba mi się logo Debiana , ale przecież nie będę używał tapety z nim pracując na Fedorze A tutaj cos dla tych, którzy nienawidza M$ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m@rtinez Napisano Lipiec 5, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 5, 2004 Mogę powiedzieć, że tapeta bardzo ... fajna jest. Oddaje ducha (_linux'a_ → Linuksa) ORT, a i popatrzeć jest na co Życze dalszej owocnej pracy Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Lipiec 6, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 6, 2004 Jesli chodzi o tapety to to jest bardzo fajna stronka z nimi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LadyRoot Napisano Lipiec 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 16, 2004 A mógłbyś dodać linka z panami? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcYr Napisano Lipiec 16, 2004 Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 16, 2004 A mógłbyś dodać linka z panami? pozdro "Z panami?" może chłopki poprzesyłają Ci swoje fotki, to zrobisz sobie mozajke na pulpicie? Będzie ciekawej? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ManowaR Napisano Lipiec 16, 2004 Autor Zgłoszenie Share Napisano Lipiec 16, 2004 hehehe niestety (?) nie mam tapetki z panami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi