WeRen Napisano Styczeń 27, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 27, 2006 A ja się założę że to prelink powiedz coś o tym więcej =] bo mam z nim problemy... (i mnie to irytuje ) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlodi04 Napisano Luty 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2006 Czy ten problem wieszania sie systemu jest rozwiazany? Bo ja mam taki sam problem. Gdy za dużo pooteirram programow, to mi system tak wolno pracuje, ze szok. Niby sie nie zawiesi ale tak muli, że szok. A myszka tak wolno chodzi noramalnie 1cm na 1min. O co tu dokladnie chodzi, może mi ktoś coś poradzić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Luty 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2006 Sprawdz czy masz SWAPa ... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlodi04 Napisano Luty 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2006 Własnie nie wiem o co wam chodzi z tym swapem. Nie wiem jak by chodzil Linux bez swapa, nigdy tego nie praktykowalem. Oczywiscie ze mam swapa, ramu mam 256 a swap mam ustawiony na 512. I to chyba powinno wystarczyc, nie mozliwe ze 512 mb moze byc za malo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Luty 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2006 Chodzi o to, ze czasami SWAP znika... byl i nie ma, takie czary... i Linux chodzi wtedy wlasnie tak jak to opisales - jakby mial za chwile odwalic kite Mi sie tak porobilo po ktoryms kernelu... Wiec moze nawet o tym nie wiedzac praktykujesz wlasnie linuksa bez SWAPa Pokaz co Ci wypluwa free albo profilaktycznie zapusc swapon -a Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi