Satori Napisano Styczeń 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2006 PILNE!!!! a wiec robilem "cos" na konsoli i teraz chcial bym zapisac wszystko to co zostalo wprowadzone, zrobic po prostu loga tej sesji...chodzi mi o polecenie txtowe bede wdzieczny za szybko odp. pozdro. S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stef Napisano Styczeń 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2006 cat? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Satori Napisano Styczeń 17, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2006 hmm moge prosic o wiecej ? nie moge dojsc do tego co dalej ? cat co ? S. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
przemk Napisano Styczeń 17, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 17, 2006 a wiec robilem "cos" na konsoli i teraz chcial bym zapisac wszystko to co zostalo wprowadzone, zrobic po prostu loga tej sesji...chodzi mi o polecenie txtowejesli chodzi ci o to, jakie komendy wprowadziles to masz je dostepne jako wynik polecenia 'history'.. jesli chodzi ci o wyniki wydanych komend to mozna zrobic sobie takiego loga zrobic sterujac strumieniami, np 'komenda >> plik.log'.. nalezy pamietac ze '>>' dopisuje do pliku, '>' tworzy nowy plik.. i jeszcze trzeba o innych niz standardowe strumienie, jesli chcesz logowac bledy czy inne komunikaty.. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
serkamil Napisano Styczeń 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2006 też mnie te pytanie nurtuje ... przekierowanie wyjścia o dziwo nie działa tak jak byśmy ( w tym przypadku bym ) tego chciał ... ( polecenie yum update > jakiś plik nie przekierowywuje errorów ... !! ) ma ktoś może jakieś pomysły ... ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi