yoda6886 Napisano Styczeń 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2006 zaczalem instalowac qtparted. ./configure --disable-ntfs --disable-jfs poszlod dobrze, ale na make mam 1 blad: wymagana wersja Qt z przedzialu 3.1.0, 3.2.0. jak sprawdzic jaka mam wersje? czy jesli mam nowsza wersje i zainstaluje starsza to czy inne programy beda dzialac poprawnie? mam fc4. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Styczeń 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2006 rpm -qa |grep qt Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
yoda6886 Napisano Styczeń 18, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2006 ok. to mam: qt-3.3.4-14 qt-devel-3.3.4-14 qt-designer-3.3.4-14 a co jesli chodzi o moje poprzednie pytanie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Styczeń 18, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 18, 2006 Bez opcji wymuszeń, raczej byś starszego qt (z paczek) nie zainstalował. A jakby Ci się już to udało, to na bank jest pewne, że by się coś posypało. PS. Ja polecam gparted. Sam swego czasu tym partycje robiłem i było dość fajne. W wersji na qt coś tam się sypało, jak pamiętam. PS2. Zawsze możesz jeszcze spróbować zainstalować go z paczki ftp://ftp.icm.edu.pl/vol/rzm1/linux-sunsi...-1.fc4.i386.rpm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi