neo_fox Napisano Styczeń 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 21, 2006 Czy mi się tylko tak wydaje czy faktycznie jest znacznie gorzsza od 1.0.7? A podobno się zamierzają do wydania 2.0 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Styczeń 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 21, 2006 Czy mi się tylko tak wydaje czy faktycznie jest znacznie gorzsza od 1.0.7? W jakim względzie? Ja nie odczuwam żadnej różnicy. A podobno się zamierzają do wydania 2.0 blink.gif Tak Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Styczeń 21, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 21, 2006 Pod XP przykładowo jeśli próbujesz wydrukować zaznaczony tekst, buuuumm. I śmieszny komunikat z MS. Nota bene chyba błąd już jest znany bo MS przekierowywuje na strone Mozilla. Pod FC co jakiś czas tab "wisi" mi na kursorze i wcale nie wtedy gdy chcę przemieścić zakładkę. Autouzupełnianie formularzy i zapamiętywanie haseł nie działa zarówno pod Linux jak i Windows. AutoFill z Google Toolbar za każdym nowym startem przeglądarki zachowuje się jakbym go pierwszy raz używał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Styczeń 21, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 21, 2006 Proste pytanie. Czy zakładałeś nowy profil po przejściu z wersji 1.0.x? Jeśli nie to masz źródło problemów. :] Z tym googlem to może masz jakieś coś zwalone z prawami dostępu (może dotyczyć również haseł). A historię i inne rzeczy zapisuje? Nie wiem czy z tym wiszeniem chodzi o to samo ale mam tak że jak przeciągam jakiś link by otworzyć w nowym tabie (rozszerzenie Super Drag&Go) to czasami się trochę przycina (ostatnio rzadziej). Niestety nie zakładałem nowego profilu i teraz mi się już nie chce. Ogólnie nowy Firefox chodzi fajnie, a używam go od wersji beta1. Już niedługo ma być alpha 2.0. Trzeba będzie przetestować. :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Styczeń 22, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2006 W Windows był zakładany nowy profil. W Linux nie. Z tym przycinaniem się zakładek mógłbym przyżyć ale ten brak autouzupełniania mnie dobija Poza tym z drukowaniem pod Windows zaznaczonego tekstu też. Co do reszty:Historia działa, i ustawienia też zapisuje. To raczej nie jest problem z prawami dostępu bo w Windows takowych w zasadzie nie ma. A Google Toolbar kazał mi zainstalować nowe bo stare było niekompatybilne. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Styczeń 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 22, 2006 Windows ma atrybuty read-only. Załóż nowy profil nie usuwając starego i sprawdź czy działa tam zapisywanie haseł i tych formularzy. Ewentualnie możesz spróbowac usunąć pliki odpowiedzialne za hasła i formularze (powinny się nowe utworzyć). Oczywiście wcześniej zrób kopię całego profilu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi