rafalzaq Napisano Styczeń 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2006 Wszystko CIFem bo nie rysuje powierzchni. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Styczeń 29, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2006 Wszystko CIFem bo nie rysuje powierzchni. CIFem to ja poleruje HDD, domestosem czyszcze radiator od spodu a blaszaka zasilam duracellem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AlienJR Napisano Luty 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 6, 2006 Ja dowiedziałem się o alternatywnych systemach operacyjnych do Microsoft Windows z poradników crackerskich (błednie nazywanych hackerskimi). A prawdziwe znaczenie tego słowa poznałem po lekturze gnu.org i "W obronie wolności". PS. Żeby nie było niedomówień to nigdy się nigdzie nie włamałem, co najwyżej wysłałem kilka fake maili. :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djlinux Napisano Luty 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2006 Hehe już to gdzieś widziałem Mi sie podoba to ,że Linuksa wymyślił ruski haker i do końca ten tekst Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Luty 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2006 Taa. I włamuje się emacsem przez sendmaila. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Luty 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2006 Taa. I włamuje się emacsem przez sendmaila. Panowie, on chciał napisać e-maila do admina serwera z prośbą o login i hasło Takie to skomplikowane do pojęcia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Luty 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2006 e tam, kazdy wie ze chcial sie skontaktowac z ruska mafia poprzez telefon z kubkow i sznurka dzwonil z australii Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
djlinux Napisano Luty 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2006 Taa. I włamuje się emacsem przez sendmaila. Bo to był haker pierwsza klasa ;] Milion dolców dostał Niechciałbym nic prorokować ale coś czuje ze vim teraz bedzie narzędziem hakerów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi