wasert Napisano Styczeń 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2006 Czesc wszystkim !! Mam pewien problem do rozwiazania i chcialbym sie was poradzic jak to zrobic ?? A mianowicie, na WinXP mam wirtualna maszyne Fedory. Teraz po przez FTP musze przeslac plik z (_linuxa_ → Linuksa) ORT do Win i odwrotnie, oczywiscie korzystajac (w (_linuxie_ → Linuksie) ORT z terminala) a w (windowsie z cmd) ?? Czy w zwiazku z tym na obu systemach musze zainstalowac serwer FTP ?? i czy wymaga to jeszcze jakis dodatkowych konfiguracji ?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamillys Napisano Styczeń 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 28, 2006 spróbuj zrobić coś w rodzaju "otoczenia sieciowego". A wirtualną maszynę masz z jakiego emulatora? WMvare? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wasert Napisano Styczeń 29, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 29, 2006 Otoczenie sieciowe mam zrobione ping dziala w 2 strony. Postawiony tez jest serwer samba i tez dziala wszystko ok. Wirtualna maszyna to VirtualPC. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi