lumpy Napisano Styczeń 31, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 31, 2006 Witam! Może mnie ktoś oświecić jak skojarzyć rozszerzenie pliku z programem? Tzn. żeby po kliknięciu na plik on otwierał się w programie, z którym go skojarzę, W moim przypadku chodzi o to, żeby pliki wmv otwierały się w MPlayerze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cosmo Napisano Styczeń 31, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 31, 2006 Centrum sterowania ->składniki KDE ->Skojarzenia plików no już jesteś oświecony Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumpy Napisano Styczeń 31, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 31, 2006 zapomniałem dodać, że pracuje w środowisku Gnome Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Styczeń 31, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 31, 2006 zapomniałem dodać, że pracuje w środowisku Gnome PPM na pliku => właściwości => otwieranie za pomocą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lumpy Napisano Styczeń 31, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Styczeń 31, 2006 Wielkie dzięki dla Zuka i cosmo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi