avogadro Napisano Luty 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2006 Witam mam taki oto problem: Chcialem zrobic update calego systemu i wpisalem sobie yum update a tu w pewnym momencie wywala mi cos takiego Downloading header for at-spi to pack into transaction set. Error: failure: at-spi-1.6.4-1.1.fc3.nr.i386.rpm from nrpms: [Errno 256] No more mirrors to try. czy ktos ma jakies pomysly?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Luty 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2006 Downloading header for at-spi to pack into transaction set. Error: failure: at-spi-1.6.4-1.1.fc3.nr.i386.rpm from nrpms: [Errno 256] No more mirrors to try. Co to za repozytorium? Wygląda na to, że nie ma więcej źródeł, z których możnaby ściągnąć aktualizacje. Spróbuj innego (najlepiej tego standardowego) repo. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Luty 2, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2006 Faktycznie siedzisz na FC3 czy cos Ci sie w repozytoriach powalilo?... Yum w FC3 zostal dodany troche na sile i "wstecz" (oryginalnie "3" nie miala tego narzedzia), podobnie repozytoria do tej wersji... wiec wcale mnie to nie dziwi ze cos sie moze kaszanic. Nie lepiej sobie odpuscic tego update'a, poczekac 1,5 miecha i smigac na "5"? ;-) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
avogadro Napisano Luty 2, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 2, 2006 Najlepsze jest to ze mam już FC4 a on chce mi sciągać te dane z FC3 sam nie wiem dlaczego? . .. ... A już zrobiłem wielkie dzięki McGiwer (_usunolem_ → usunąłem) ORT wszystko co nie było standardowe i poszło A co do tych pakietów to chyba jets tak że update fedorki zostawil jakies stare z fc3 i one zostaly zaznaczone do updateowania . .. ... Oj własnie wywalilo się w innym miejscu ale to jeszcze wywale jakies repo i zobacze ale to dopiero jutro bo pora juz spac Jeszcze raz wielkie dzięki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
McGiwer Napisano Luty 4, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 4, 2006 Yum w FC3 zostal dodany troche na sile i "wstecz" (oryginalnie "3" nie miala tego narzedzia)Co??? Z tego co pamiętam, to yum był w FC3 standardowo. Nie lepiej sobie odpuscic tego update'a, poczekac 1,5 miecha i smigac na "5"? ;-)Nie popieram tego pomysłu z odpuszczaniem updatowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi