neo_fox Napisano Luty 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2006 Może być z rpm nie musiacie zaraz świętej wojny no... Jakiej tam wojny ? A Gnome ist tak jest lepsz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cosmo Napisano Luty 7, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2006 Ani gnome (na wymarciu a pozatym za bardzo makówkowy i nieładny co ma bardzo duże znaczenie przy dłuższej pracy) ani ani na pokój to to niewygląda Ale dość GŁUPIM flamom !!!! Proszę Cię o nie OT-opikowanie Pochwal/podziel się swoją wiedzą w dziedzinie stawiania serwera apache dla obsługi cms joomla na fc4 bo masz ją nieocenienie większą np odemnie Dlaczego np. nie nalezy instalować takiego xampp'a? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Luty 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2006 (edytowane) A co Ci mam dużo tłumaczyć Instalujesz fedorkę z Apachem i MySQL Zaznaczasz aby httpd i mysqld startowały z systemem Konfigurujesz MySQL - > patrz ten wątek w którym dyskutowaliśmy na ten temat z trOcu. Następnie najlepiej sciągasz i instalujesz phpMyAdmin. Zakładasz bazę danych o np wiele mówiącej nazwie Joomla Kopiujesz wersję instalacyjną joomla na serwer. Instalujesz - instalacja jest banalnie prosta. Jakbyś miał jakieś problemy, pytania pisz na forum - chętnie pomogę. I pewnie nie tylko ja Edytowane Luty 8, 2006 przez neo_fox Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
trOcu Napisano Luty 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2006 A może, jeśli jesteś masochistą linux from scratch Odczep sie Btw. Nie ma to jak KDE - wymiata. Polecam, naprawde warto ! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Luty 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2006 Heh kto wie, może jak znajdę trochę czasu to się za to zabiorę. Fajną stronkę znalazłem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Luty 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2006 ...Instalujesz - instalacja jest analnie prosta. Swintuch! ;-) Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
neo_fox Napisano Luty 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2006 zupełnie nie rozumię o co Ci chodzi Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Luty 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2006 Moze trudno to zrozumiec lub zaakceptowac, ale dla mnie lepsze bylo korzystanie ze zrodel i zdania nie zmienie. Skompilowane przez Ciebie apache/mysql/php sa znacznie mniej bezpieczne od tych z feodrowych RPM-ów. Przeczytaj cały ten wątek → http://groups.google.com/group/alt.pl.comp...c2321f18b925765 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi