San Napisano Luty 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2006 da się? chodzi o szkolną pracownię. może uda mi się uzyskać zgodę na instalację Fedorki na moim kompie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
!Ci Napisano Luty 7, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 7, 2006 Powiem tak: TAK da sie na pewno. Na uczelni u mnie tak jest. Mialem z tym stycznosc przez chwile. Wydaje mi sie ze to byl jakis skrypt ktory sie podlaczal pod siec novell'a. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ziemia Napisano Luty 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2006 Jako serwer lub klient Novell służy programik MARS-NWE, Jest też klient Novella dla linuksa (nie sprawdzałem) Mars działa ok. jest tam takie coś jak ncpmount i mątujesz zasb Novella. Oczywiście polecam: man ncpmount Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
exbros Napisano Luty 8, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 8, 2006 Bez najmniejszych problemow. Novell wypuscil binarki oprogramowania klienckiego pod linuksa juz kilka lat temu (jeszcze zanim przejeli Suse)... juz wtedy dzialalo to bardzo dobrze. Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi