@perl Napisano Marzec 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 5, 2006 Perl: lepiej na RawHide'a się przesiądź. kiedys sobie sprobowalem ale dla mnie to niezbyt dobry pomysl, bo kompa wykorzystuje do pracy, a poziom stresowo-adrenalinowy mam juz i tak wysoki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mavik Napisano Marzec 5, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 5, 2006 Perl ja ostatnio testuje CentOS'a i działa naprawdę bardzo stabilnie. To taki OpenSource RHEL. Jak przetestuję to może pracowego kompa na to przerzucę, a w domu i tak bedzie Fedorka Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
@perl Napisano Marzec 6, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 6, 2006 ja mam CentOSa postawionego na serwerze w jednej z firm, wlasnie ze wzgledu na stabilnosc, jednak na komputer desktopowy nie przypadl mi do gustu ze wzgledu na troche starawe pakiety, a takze ich mala ilosc w stosunku np. do Fedory Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi