wlodi04 Napisano Luty 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2006 Mam problem z czcionką w xmmsie i w aMule. Zamiast np Połłożenie mam Po))ożenie, abo główny jest g))ówny.Widze, że tylko "ł" jest nie pokazywane. O co w tym chodzi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajownik Napisano Luty 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2006 http://groups.google.com/group/alt.pl.comp...0e98f5d4b43a048 To rozwiązanie jest trochę do bani, bo psuje napisy w belce tytułowej (pojawiają się tylko polskie znaki diakrytyczne). Nie miałem jednak czasu, by poprawić tego patcha... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość Zuk87 Napisano Luty 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2006 Co do aMule to można zainstalować wersję 2.1.0 z freshrpms, problem z polskimi znakami nie występuje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rafalzaq Napisano Luty 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2006 A zamiast xmms możesz zainstalować beep media player albo audacious (chyba też z freshrpms). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
uosiu Napisano Luty 15, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 15, 2006 ...albo sie przyzwyczaic mi to w XMMS juz nie przeszkadza, na aMule nie zwracam uwagi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi