wizkid Napisano Luty 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2006 Stwierdziłem, że może się przydać Jest to wygodniejsze niż w przypadku wtyczki do Total Commandera. Dysk po zamontowaniu pokazuje nam się obok partycji widowsowych. Programik oferuje pełny dostęp do partycji ext2/3. Wszelkie informacje/download na tej stronce. Aha, programik jest freeware, u mnie już przetestowany :] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2006 Jak przetestujesz zapis na te artycje, to daj znać. Bo ja bym siechyba eksperymentować nie odważył ;-) (zresztą i tak mam all na reiser fs^^) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wizkid Napisano Luty 23, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2006 Próby zapisania tam kilku rodzajów plików zakończyły się sukcesem :] póki co system się nie sypie więc nie widze przeciwwskazań. Zawsze możesz poczekać kilka dni, jak zacznę ciskać gromy na forum, to znaczy, że coś się wykrzaczyło Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi