satchboogie1 Napisano Luty 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2006 Witam serdecznie Mam nastepujacy problem. Posiadam adres IP: 192.168.1.*, czy jest mozliwy zdany dostep mojej aplikacji do serwera baz danych jakim jest PostgreSQL, ktory stoi na mojej maszynie ? Prosze o wyrozumialosc :] Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 22, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2006 Jeżeli ten dostęp ma być realizowany zdalnie, to komp, który to będzie robił musi być w tej samej sieci, co ten Twój. Spowodowane jest to tym, że IP, który masz jest nierutowalny. Aby dostać siedo niego z innego kompa spoza sieci, to musisz dysponować co najmniej przekierowanymi portami, albo od razu zewnętrzym IP. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
satchboogie1 Napisano Luty 22, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 22, 2006 dzieki wielkie, teraz juz wiem, ze musze meczyc swojego admina pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi