wlodi04 Napisano Luty 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2006 Jak go usunąć, bo mi czasem ten program przeszkadza. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2006 rpm -qa |grep noatun yum remove to_co_wypluje Powinno chyba wypluć, do jakiej paczki należy. Ale z tego co kojarze, to jest to składnik KDE. Raczej go za bardzo nie wywalisz, bo pociągnąby to rozwalenie tego KDE. [edit] Chociaż może się mylę, bo u mnie jest to normalna, osobna paczka (KDE 3.5), jak właśnie sprawdziłem. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlodi04 Napisano Luty 23, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2006 No niestety nic nie wyskoczylo, mam kde 3.4 standardowa dla FC4 chyba nieda sie tego wykasowac. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
walwat Napisano Luty 23, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 23, 2006 Samego naatun nie da się usunąć. Możesz usunąć KDE multimedia, ale nie warto, bo jest tam kilka dobrych programów. Usuń sobie skojarzenia plików, które otwiera noatun i będziesz miał kłopot z głowy. pzdr walwat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
patpi Napisano Luty 24, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 24, 2006 Jak go usunąć, bo mi czasem ten program przeszkadza. ale o co chodzi?.... wywal to z Menu... wejdz w Centrum Sterowania KDE >> w szukaj wpisz "skojarzenia plików" i kazde rozszerzenie obslugiwane przez Noatun zamin na inny program... polecam Kaffeine Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wlodi04 Napisano Luty 25, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 25, 2006 patpi wlasnie o to mi chodzilo, bardzo Ci dziekuje Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi