lszk Napisano Luty 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 28, 2006 A sprawdz, czy wypisze Ci coś polecenie fdisk -l. Powinno wypisać partycje na dysku wraz z oznaceniem, jakie ma ten dysk. Konieczne może się też okazać skorzystanie z opcji setup (gajownik o tym pisał, poszukaj). PS. Ten dysk na pewno jest podłączony jako primary master? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkom Napisano Luty 28, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Luty 28, 2006 A sprawdz, czy wypisze Ci coś polecenie fdisk -l. Powinno wypisać partycje na dysku wraz z oznaceniem, jakie ma ten dysk. Konieczne może się też okazać skorzystanie z opcji setup (gajownik o tym pisał, poszukaj). PS. Ten dysk na pewno jest podłączony jako primary master? na pewno Co do reszty: /dev/hda1/ * NTFS /dev/hda2/ LBA /dev/hda5/ Linux /dev/hda6/ Linux swap Tak to wyglada Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lszk Napisano Luty 28, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Luty 28, 2006 Więc użyj tej opcji setup. Jak to nie pomożem to nie wiem. http://forum.fedora.pl/index.php?showtopic...t=0entry23094 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darkom Napisano Marzec 3, 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2006 Juz nic nie kombinowałem, kupiłem nowy dysk twardy na SATA wiec biore sie do instalowania Fedory od początku Dzieki za pomoc Pozdrawiam Darek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kocurkiewicz Napisano Marzec 3, 2006 Zgłoszenie Share Napisano Marzec 3, 2006 Witam, Ja korzystam z rozwiązania gajownika - jest najlepsze, tylko trzeba dodać ' ' w poleceniach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi